Uterumsmästarna, ett bra val!

Många drömmer om ett uterum att spendera sommarens regniga dagar i, och allt fler gör verklighet av sin dröm. Ett uterum är en stor investering, och beslutet att låta bygga ett bör vara väl genomtänkt. Det handlar om mycket pengar, men det handlar å andra sidan också om höja värdet på sin fritid, trivsel och även på sitt hus. För att få valuta för pengarna gäller det att anlita ett pålitligt företag som vet vad de sysslar med, och för den som söker branschens bästa uterum är Uterumsmästarna ett bra val.

Uterumsmästarna säljer och monterar uterum från Gästrikland och Dalarna i norr till Halland i söder, och de har fokus på kvalitet i alla led – från konstruktion och inköpsrutiner via tillverkning och försäljning, till den färdiga leveransen. Som kund blir man erbjuden ett kostnadsfritt hembesök där en passande helhetslösning tas fram genom noggrann mätning, val av dörrar, fönster, tak, golv och grund och allt annat man behöver veta.

Hembesöket är helt utan krav, och man får ett fast pris att ta ställning till. Den som vill kan dessutom diskutera finansiering av uterummet. Uterumsmästarna erbjuder inte bara kundanpassade lösningar till ett fast pris, utan även auktoriserade montörer, en kontaktperson som finns med i hela processen och en slutkontroll där de efter slutförd leverans kontaktar kunden för att försäkra sig om att denne är nöjd. Allt enligt deras trygga Nöjd kund-garanti.

Förutom uterum erbjuder Uterumsmästarna även andra tjänster, som exempelvis inglasning av befintlig veranda och olika typer av gardiner som kan hjälpa till att dämpa ljud och ljus, samt sänka temperaturen under varma dagar och isolera mot kylan när det är kallt. Den som vill kunna njuta av sin trädgård året runt kan även via Uterumsmästarna skaffa sig en vinterträdgård som ger en behaglig temperatur under sommaren och även behåller värmen under den kalla årstiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *