Sommaren är snart här

Jaha, då var det dags att börja fundera på semestern! I år har jag semester från 1:a juli och fem veckor framåt. Det passar mig ganska bra. Jag bryr mig egentligen inte så mycket om när jag får semester så länge jag får en, men jag har hellre senare än tidigare i alla fall. Det brukar ofta vara lite bättre väder senare på sommaren, och dessutom har ju vattnet i sjöarna värmts upp mycket mer då så man kan bada! Jag tycker också att det är roligare att vänta på sin semester än att ha den tidigt och sedan behöva jobba resten av sommaren.

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra på semestern, men jag brukar passa på att göra någon resa så det hoppas jag att det blir i år också. Förra året var jag och en polare i Barcelona och det var väldigt roligt. En dröm jag har är att åka till USA, typ till Miami eller något, men det är så fruktansvärt dyrt. Själva resan kostar massor (och tar väldigt lång tid..) och sen vill man ju handla och leva gott när man är där också, Hotell för kanske två veckor blir ju en slant, och det är ju knappt någon idé att åka dit om man bara ska stanna några dagar.

Jaja, vi får väl se vad det blir!

plan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *