Prisvärda garageportar

En garageport är på många sätt och vis en investering. De ska givetvis hålla länge, men beroende på vilka krav man har ska de också gärna ha många andra funktioner. Ett varmgarage behöver en välisolerad garageport, till exempel. Att hitta prisvärda garageportar är inte helt lätt. För det mesta så måste man göra ett val – billigt skräp eller dyr kvalitet? Kopplingen mellan pris och kvalitet är ofta mycket tydlig vad gäller garageportar. Men det finns undantag; företag som sysslar med garageportar som håller hög klass och samtidigt inte behöver ruinera en. Ett exempel är Sandöporten, www.sandoporten.se, ett ganska så nytt företag.

Det är ett företag som inte tillverkar garageportar själva utan importerar dem från Polen. Även om det låter som om det skulle vara ännu ett av de företag som satsar på att importera billigt utländskt skräp så är det inte fallet här. Man förlitar sig på en enda tillverkare, Wiśniowski, som är en av de största tillverkarna av kvalitetsportar i Polen. Deras portar är fullt i klass med olika Svenska alternativ, men är betydligt billigare. Även om Polen kanske inte direkt ses som ett land som är känt för kvalitetsprodukter, så finns det definitivt saker som de gör mycket bra, och garageportar är tydligen en av dem.

Det är lite konstigt att inget annat företag kommit sig för att satsa på att importera Wiśniowskis portar till Sverige, men det är mycket positivt att så äntligen är fallet. Det kommer förhoppningsvis att leda till att konkurrensen på den svenska garageportsmarknaden skärps ytterligare, och på så sätt leda till att vi får fler prisvärda garageportar att välja mellan. Tills dess så har Sandöporten förmodligen de mest prisvärda garageportarna i landet. Förutom ett stort utbud av garageportar säljer man också stängsel och grindar, givetvis även de med samma höga kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *