Oväntad nytta av gamla kunskaper

Jag har skrivit om Wiśniowskis garageportar tidigare, eftersom jag tycker att de är bland de mest välgjorda garageportar som finns. Företaget satsar verkligen på utveckling av nya tekniker och lägger där i främsta ledet – jag skulle till och med vilja säga att man är bäst av alla, med mängder av olika finurliga tekniska lösningar. Jag skrev också att det är lite förvånande att det nästan bara är Sandöporten som importerar deras portar till Sverige. Sedan dess har jag inte tänkt på dem så mycket, för allvarligt: hur ofta tänker en person som inte ens har ett garage på garageportar? Inte så särdeles ofta är min erfarenhet. Men nu i somras så fick jag anledning att återvända till Wiśniowski.

Det handlar om en kompis som har ett stort garage och han nämnde i förbifarten att han behövde en ny garageport, en skjutport. Då kom jag genast att tänka på Wiśniowski och Sandöporten. Jag rekommenderade Sandöporten åt honom och sa att de säljer skjutportar av hög kvalitet. Jag måste erkänna att jag var lite nervös över att göra det. Tänk om han köpt en och sedan inte gillat den? Det skulle ha känts förfärligt. Men å andra sidan, portarnas kvalitet och tekniska nivå är så pass hög att det verkade osannolikt att han skulle bli besviken.

Och jag hade rätt; han blev inte besviken. Han fick sin nya skjutport monterad för en vecka sedan och har sagt till mig att han är hur nöjd som helst med den! Det känns faktiskt riktigt bra. Kul att kunna använda mina kunskaper för att hjälpa andra! Även om någon läst ett blogginlägg jag skrivit och fått hjälp av det så kommer jag väldigt sällan att få någon feedback. Att höra från någon att man hjälpt dem – det är hur coolt som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *