Nu blir det inglasning av altanen

För lite drygt ett år sedan började jag för första gången tänka på det här med att eventuellt ta och glasa in altanen här hemma. Nu har jag faktiskt precis godkänt en offert så till sommaren kommer jag få det åtgärdat. Jippie kay yeah!

Skyddar mig mot en regnig semester
Efter förra årets Juli som verkligen förstördes av regn, regn och ännu mera regn så har jag tänkt mycket på altanen. Det kändes verkligen som att jag förlorade hela semestern på grund av regnet, och den känslan vill jag inte ha igen. Så inför denna sommar har jag, bland annat lagt semesterönskemålen lite senare (mer mot Augusti) men även tänkt att jag ska kunna nyttja min altan även om det blir en lika regnig sommar. Så vad är då lösningen om det blir en lika regnig sommar igen? Jo, inglasning altan!

Sex tips på saker man kan göra när det regnar
För er som också har en altan (inglasad eller inte) så har jag nu förberett mig med en lista på saker man kan göra om det kommer regna lika mycket i sommar igen.

  1. Fixa infravärme till altanen
  2. Se till att ha en skön soffa eller fotölj att sitta i
  3. Koppa in ljudsystem & högtalare
  4. Sätt på en skriva med Led Zeppelin
  5. Ta med valfri dryck
  6. Slå dig ner och bara njuuuuuut…..

Nu hoppas jag verkligen att sommaren 2016 bjuder på lite mer sol än fjolåret, men det ska bli skönt att kunna ha möjligheten att sitta på altanen i sommar – även vid dåligt väder.

Nu äre dags för jobb! Ta hand om er därute och kommentera gärna om ni kommer på fler bra tips man kan göra på sin altan 🙂
Jag tar tacksamt emot idéer av alla sorter, såväl stora som små. Tips kan man aldrig få för mycket av!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *