Nu behöver jag komma bort lite

Jag är en person som behöver lite variation i tillvaron. När man fastnar i samma gamla hjulspår och vardagen bara blir till ett blurr där dagarna inte går att skilja åt så kan jag bli väldigt nedstämd. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb och jag har många fina vänner, så det är inte så att jag är missnöjd med mitt liv, men ibland behöver jag det där lilla extra som bryter av tillvaron så att hjärnan får något nytt att arbeta med istället för att segna ihop och bara mala samma saker om och om igen.

När jag känner så brukar leta efter någon rolig kurs att gå eller någon aktivitet som jag inte brukar göra. Jag brukar också se till att åka bort då och då, även om det bara är över en natt och till grannkommunen så känner jag att ett miljöombyte gör väldigt mycket för mig. Det ger mig en chans att släppa allt som heter vardag och ladda upp batterierna genom att uppleva nya saker. Just nu känner jag att jag behöver komma bort lite, och jag har faktiskt hittat ett perfekt hotell i Leksand där jag har bokat ett rum över en helg.

Jag har aldrig varit i Leksand, så det ska bli väldigt roligt att se vad man kan hitta på där. Säkerligen finns det en massa roliga saker att göra. Det gäller bara att man är öppen för saker. Hotellpersonal brukar dessutom vara väldigt bra på att rekommendera saker att göra, både det som är typiskt turistigt och sådant som kanske inte är så vanligt. Det är ju trots allt de som känner sin hembygd bäst, och jag har fått många väldigt roliga och annorlunda tips när jag har bett om sådana. Jag ser verkligen fram emot resan och jag känner redan att jag blir gladare bara av att tänka på det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *