Jag vill alltid bli bättre

Jag beundrar verkligen människor som är riktigt bra på det de gör. Vissa föds med en talang och andra får slita hårt, men jag tror att alla mer eller mindre måste öva på sin talang för att bli riktigt bra. Jag anser mig vara ganska kunnig inom teknik, och det är förstås en stor fördel i mitt jobb eftersom jag enkelt kan svara på kunders frågor och rekommendera det som passar bäst, men jag skulle vilja bli ännu bättre.

Jag försöker alltid att hålla mig uppdaterad och läsa allt jag kommer över om ny teknik, för när det gäller teknik är det morgondagens teknik som räknas. Det kan bara gå åt ett håll, och det är framåt. Den teknik som vi har idag kommer att anses som gammal om bara några år. Det är därför viktigt att hänga med i det nya, det som kommer att komma och det som fortfarande bara är en dröm men som förmodligen också kommer att komma förr eller senare. Titta bara på Google Glass. Det var inte länge sedan det var en dröm som man aldrig trodde skulle bli sann.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *