Jag går mot strömmen

Jag är singel. Jag är kille. Jag är hetero. Och jag fantiserar gärna om hur mitt bröllop kommer att vara. Av någon anledning så sticker det i ögonen på en del. Vi snackar om jämställdhet, men helst då bara för kvinnor. Machokulturen och att män förväntas vara på ett visst sätt har inte samma prioritet. Att jag drömmer om att gifta mig är tydligen inte helt okej. Det är inte normalt i alla fall. Men så är det, och även om jag vanligtvis brukar hålla mig utanför diskussioner om feminism och liknande (det finns så många andra som diskuterar så mycket bättre) så känner jag ändå att det här är ett ämne som är värt att ta upp här på min blogg.

Men nu ska jag egentligen inte prata så mycket mer om just hur onormal jag tydligen är, utan jag ska berätta för er hur jag vill att mitt bröllop ska se ut. Jag har ju ingen kvinna att gifta mig med än, och när jag hittar den rätta (det vet jag att jag kommer att göra) så kommer hon givetvis ha lika mycket att säga till om när det gäller planeringen, men eftersom jag bara kan utgå från mig själv nu så kommer här mina önskemål för min framtida bröllop.

Jag drömmer om att mitt bröllop ser ut som om det kom från en gammal Hollywoodfilm. Klassiskt och elegant är ledorden. På festen spelas levande musik med en orkester, och alla gästerna har fått klä sig efter temat. Marilyn Monroe skulle kunna sitta vid ett av borden utan att sticka ut (fast en sådan skönhet sticker väl alltid ut). Jag har också en önskefotograf, nämligen bröllopsfotografen Lena Larsson som tar väldigt fina och personliga bilder. Jag vill ha en speciell stil i bilderna, och jag tror att hon skulle vara helt rätt person att fånga den.

Bröllopsfotograf Lena Larsson

Lena Larssons hemsida med hennes fina bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *