Ett tips: Yoddla

Måste bara skriva en rad som detta nya affärssystem som jag har testat. Yoddla heter det och det är främst byggt för små och medelstora tjänsteföretag, men även de som inte passar in den mallen kan ha god nytta av systemets kundhantering och tidrapportering. Yoddla är byggt för att vara enkelt. Det ska vara enkelt att använda och därmed göra arbetet mer effektivt vilket gör att man kan lägga sin värdefulla tid på annat. Det är också väldigt prisvärt, helt klart bäst av de alternativ jag har utvärderat.

Det jag gillar bäst med Yoddla är att det är så heltäckande. Man har liksom allt från lead och offert till orderbekräftelse, projekthantering och faktura. I andra liknande tjänster får man antingen för lite eller för mycket, enligt min erfarenhet. Antingen sitter man där och betalar för en massa saker som man inte använder, eller så måste man använda flera olika system för att få alla de funktioner man behöver. Sedan ska vi ju inte ens prata om de hopplöst omoderna affärsstöd som finns som känns som en kvarlämning från någon slags istid.

Nej, det måste vara uppdaterat och fräscht, det måste vara enkelt att använda och det måste vara billigt. Och det är precis vad Yoddla är. Sedan finns det också andra positiva saker med det, som till exempel att Yoddla tar sitt ansvar vad gäller miljö och medmänsklighet. På yoddla.com finns det här att läsa:

– All vår el, från server till kontorsbelysning, är självklart miljövänligt producerad och vi arbetar ständigt med att sänka vår energiförbrukning.
– När vi måste resa så gör vi det med tåg så långt vi kan.
– All representation är köttfri.
– För varje nytt betalande konto sponsrar vi planteringen av ett träd i Kenyas Mau-skog.
– Vi kommer alltid att erbjuda marknadsmässiga löner och villkor till våra anställda.
– Driver du en ideell verksamhet för en god sak? Hör av dig så trollar vi med priset.

Väldigt fint, tycker jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *