Äntligen lite värme!

Det var inte så länge sedan jag gnällde på snö och minusgrader, och nu är läget ett helt annat. Snön har nästan försvunnit helt och hållet, och trots att det var någon minusgrad i morse har det ändå känts som vår idag. Solen har verkligen varit på sitt bästa humör idag om man säger så, och den har bidragit med lite välkommen vårvärme!

Det är kanske för tidigt att ropa hej än, för det ska man ju inte göra förrän man har kommit över bäcken. Eller hur var det nu? Jag är verkligen kass på ordspråk. Man ska inte gå över ån efter vatten var det kanske, och man ska inte kasta sten i glashus. Men visst ska man inte ropa hej förrän man har kommit över bäcken? Jag tror att det är så man säger, och jag tänker inte ropa hej än.

Jag tänker bara passa på att njuta ordentligt nu när jag kan, och hoppas i det tysta att vårvärmen fortsätter och att jag snart kan gå utan jacka och känna den svala brisen mot min hud. Det längtar jag verkligen efter!

moln

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *